joi, 21 decembrie 2017

Ce masina vei inchiria pentru vacanta din primavara?

Desi este langa noi primavara, capricioasa asa cum nu s-a mai intamplat de multa vreme, totusi sa nu uitam faptul ca sezonul vacantelor se apropie, si va incepe ca de obicei cu multasteptata „introducere”: minivacanta de 1 Mai, care in acest an se prelungeste in mod fericit si cu sarbatorile de Paste.

Sunt mari sanse ca in acest an sa intalnim o aglomeratie ceva mai mare pe la centrele de rent a car. Firmele de inchirieri auto se asteapta sa aiba o crestere a cifrelor de afaceri cu minimum 15% comparativ cu aceiasi perioada a anului trecut.

Ce inseamna lucrul acesta pentru cei care abia asteapta vacanta? Inseamna faptul ca trebuie sa ne pregatim mai din timp si deja sa contactam compania de inchirieri auto pentru a afla clauzele contractuale ale acestui an, ca si disponibilitatile si noutatile din domeniu.

Exista unele perioade ale anului cand, daca nu ne luam masurile din timp, se poate sa nu mai gasim libera acea masina pe care ne-o dorim si in acest caz…

Este posibila o programare pentru autoturismul preferat inca de acum. Daca am cumparat biletul de calatorie si planificam sa facem drumul intr-o masina inchiriata nu e rau, mai ales cand nu avem experienta necesara in rent a car, ca sa consultam si site-urile de specialitate, foarte multe bloguri de inchirieri auto oferind sfaturi pertinente in acest sector.

Astfel veti afla foarte multe din secretele serviciilor de inchirieri auto si este posibil ca sa aflati si de pachetele promotionale de inchiriere, oferte speciale ori reduceri pentru diverse perioade.

A inchiria o masina, a folosi un serviciu de inchiriere auto nu este chiar un lucru foarte simplu, dupa cum nu este nici alegerea locatiei unde ne vom face concediul.

Un mic studiu facut pe Google ori pe blogurile specializate sau forumurile de profil pot sa va ajute sa va faceti o vacanta superba, bucurandu-va atat de confortul cat si de avantajele date de catre inchirierea unui autoturism pentru un concediu de vis!

Doar cateva luni mai sunt pana se va lua startul spre neuitatele vacante!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu