joi, 28 august 2014

Serviciile de tractare – De mare ajutor in caz de urgente


Serviciile de remorcare sunt oferite in mod normal de un operator de servicii de transport rutier. In caz de avarii, coliziuni sau accidente de vehicule, firma tracteaza autovehiculul la un garaj sau o alta destinatie unde el poate fi reparat. Aceasta operatiune are loc, bineinteles, în cazul în care autoritatile nu cumva decid sa retina masina pe temeiuri legale.

Uneori, aveti un accident sau o coliziune departe de casa, sau puteti avea o defectiune care nu se poate repara pe loc. Toate aceste conditii necesita remorcarea automobilului dumneavoastra.  Cel mai important factor cand vine vorba de tractare este intoarcerea masinii în siguranta acasa sau la service. Cu toate acestea, în propriul interes, asigurati-va ca angajati un serviciu de remorcare competent, cu utilajele adecvate pentru a aduce vehiculul dumneavoastra nedeteriorat la destinatie.




Un serviciu de remorcare este intotdeauna de folos atunci când va aflati în situatia precara a unei defectiuni sau a unui accident. Intotdeauna e bine sa pastrati numarul de asistenta rutiera sau cel al serviciului de remorcare la îndemâna - pentru a fi utilizate în orice fel de urgenta. Politia rutiera foloseste de asemenea diverse utilaje de remorcare pentru eliminarea automobilelor parcate în zonele restrictionate, sau ridicarea masinilor sau remorcilor implicate în accidente, sau chiar de la locul crimei. Aceasta se face pentru teste suplimentare medico-legale, si pentru a testa eficienta franarii. Având în vedere ca numarul incidentelor care duc la nevoia de remorcare este pe o panta ascendenta, serviciile de remorcare au inceput modernizarea echipamentelor lor cu cele mai noi modele de utilaje și tehnici de remorcare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu